Bied TWEET AANDELE-POS

Die uitruilkoste wat verband hou met die erkenning van visitekaartjies, is die mees onlangse doel van die organisasie Revolution Payments vir die verbetering van besigheidskaartjies, wat berig het dat ‘n ander hulp bedoel is om die probleme by B2B-verskaffers te verminder.

In ‘n amptelike verklaring Woensdag (11 Desember) het Revolution Payments sy vaartbelynde administrasie gerapporteer om B2B-organisasies te help om die handelskoste te verminder deur vlak 3-hantering van inligting te verbeter.

Vlak 3-inligting is ‘n verhoogde mate van gegewens oor ‘n uitruil, wat handelsuitgawes kan laat afneem in kontras met hantering wat net vlak 2 of vlak 1-inligting insluit. Dit word aanvaar dat die toenemende beskikbaarheid van inligting oor ‘n beurs ‘n uitruilgevaar verlig, en dit weerlê die vereiste dat kaartondersteuners hoër uitgawes moet hef om die uitgawes van die gevaar te versorg.

Die nuwe hulp van Insurgency Payments verbeter uitruilinligtingskapasiteite om vlak 3-voorbereiding te bereik, terwyl die organisasie die helfte van die afname in die handelskoste behou. Onrus het gesê dat die administrasie die handelskoste vir verskaffers met tot 40 persent kan laat daal.

Die organisasie het ook die vermoë gehad om ondersteuning te verleen vir die verlaging van die wisselkoers en vlak 3-hantering vir organisasies wat Visa-terminale gebruik, wat gewoonlik nie die ekstra inligting kon help om die voorbereiding op vlak 3 te verrig nie. Die administrasie werk vir kaartuitruilings deur die First Data- of Elavon-organisasies.

Upset Payments het onlangs sy vlak 3-hanteringsvermoë verklaar.

Hoe dit ook al sy, dit is in elk geval nie die enigste organisasie wat probeer om vlak 3 voor te berei met ‘n einddoel om die handelsprobleme vir B2B-verkopers te verminder nie.

Onlangs het Scott Judkins, uitvoerende hoof van PayTrace, met PYMNTS gesels oor die probleme met kaartbewys en verwante uitgawes.

«Terwyl organisasies na Mastercard-hantering vorder, is die uitruil die koste wat hulle sentreer, en … nuut vir hulle terwyl hulle besig is om te beweeg,» het hy gesê en beklemtoon die beduidende uitgawes wat verband hou met selfs 1 of 2 persent heffings vir hoë agting-uitruilings. van $ 10.000 of meer, algemeen vir ‘n B2B-uitruil.